5/05/2017 07:51:00 π.μ.
0
        Η ΠΕΠ ΟΣΕ και το σωματείο των μηχανοδηγών, με επιστολές τους, δηλώνουν την στήριξη τους στην προσπάθεια των πολιτών για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα.
    Κύριοι,
Το Σωματείο μας διαχρονικά υποστηρίζει την ανάπτυξη του Ελληνικού Σιδηροδρόμου και τη σύνδεσή του με όλα τα αστικά κέντρα στην Περιφέρεια.
Στο πλαίσιο αυτό, πάγια θέση του Σωματείου μας είναι η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο.
Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής σύνδεσης με το Άργος και το Ναύπλιο, καθώς και οι δύο αυτές περιοχές αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, η οποία ξεκινά «επίσημα» τον επόμενο μήνα.
Το Σωματείο μας στήριζε και θα στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Γι΄αυτό, στηρίζουμε και την Πρωτοβουλία των πολιτών για την επαναλειτουργία τώρα του τραίνου στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ και σαν Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε να την ενισχύσουμε προς την κατεύθυνση υλοποίησης του αιτήματος των συμπολιτών μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ   
 Λάβαμε επιστολή από την Πρωτοβουλία πολιτών για την επαναλειτουργία Τώρα του τρένου στην Αργολίδα. Μία πρωτοβουλία πολιτών και φορέων της Αργολίδας που αγωνίζονται να κυλήσει και πάλι το τρένο στις ράγες που συνδέουν το Άργος με το Ναύπλιο.
           Η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαχρονικά συντάσσεται και υποστηρίζει κάθε τέτοια κίνηση που στόχο έχει την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου, ενώ πάγιο αίτημα του σωματείου μας είναι η επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο!
        Ειδικότερα για την επαναλειτουργία της γραμμής Άργος-Ναύπλιο και μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή της τοπικής κοινωνίας και δηλώνουμε πως θα είμαστε  αλληλέγγυοι σε κάθε δράση που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να κυλήσει και πάλι το τρένο στις ράγες! Στηρίζουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο απόλυτα την πρωτοβουλία των Πολιτών και καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται να συναινέσουν στο συγκεκριμένο αίτημα!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΠΑΝ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ                                                    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.