5/03/2017 08:20:00 μ.μ.
0

Η αλλεργική ρινίτιδα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πλήττει το 30% του πληθυσμού επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών αλλά και τις κοινωνικοοικονομικές στρατηγικές των εθνικών συστημάτων υγείας.

Η Πανελλήνια Ρινολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για την αλλεργική ρινίτιδα, τις μεθόδους διάγνωσης και τις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ελεγχθούν, από ιατρούς μέλη των εταιρειών μας, για πιθανή αλλεργική ρινίτιδα. 

Ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι το Σάββατο 13 Μαΐου, ώρες 11:00 -14:00, στον πολυχώρο Φουγάρο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εργασιών του 17ου Σεμιναρίου Ρινολογίας και 14ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών.
                                                                     
                                                                                                   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.