5/03/2017 01:06:00 μ.μ.
0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ" πραγματοποίησε την ετήσια εορτή του
Την  Τετάρτη  3   Μαϊου  2017,  Εορτή του  Αγίου Πέτρου Επισκόπου και Πολιούχου ΄Αργους του Θαυματουργού, και  Προστάτου του «ΔΑΝΑΟΥ»,ο Σύλλογος  Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» τέλεσε την ετήσια  Εορτή του.

Την ημέρα της Εορτής  ο Σύλλογος υποδέχθηκε, στο μέγαρο του Αρχές, Συλλόγους, Σωματεία και λοιπούς συνεορταστές, με ειδικό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε:
- «Χριστός Ανέστη» και Απολυτίκιο Αγίου Πέτρου.
- Προσφώνηση του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ»
 κ. Σωτήρη Κωτσοβού.
- Ευχές Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτηςς κ.κ. Καλλίνικου .
- Απονομή τιμητικών διακρίσεων.
- Χαιρετισμός από τον Εκπρόσωπο του Συλλόγου των εν Αθήναις και Πειραιεί Αργείων «Ο ΑΤΡΕΥΣ» και βράβευση επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι.
- Απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους Δημοσίων Γενικών Λυκείων ΄Αργους σχολικού έτους 2015-2016 από τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ».
Τον Πανηγυρικό της εορτής εκφωνήσε ο κ. Απόστολος Νικολαϊδης Καθηγητής Πανεπιστημίου Κοσμήτορας Θεολογικής Σχολής Αθηνών με Θέμα: «Η προσωπογραφία ενός Αγίου»
Ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ», σύμφωνα με την υπ.αριθ. 4 / 22.3.2017 Πράξη του Δ.Σ. ,
ομόφωνα αποφάσισε και ανακήρυξε επίτιμα μέλη:
1.Την κ. Αγγελική Σχοινοχωρίτου, Επίτιμη Πρόεδρο του Λυκείου  Ελληνίδων Παράρτημα ΄Αργους, για την πολυετή  της δράση για την προβολή της τοπικής, αλλά και γενικά της ελληνικής παράδοσης, με την ιδιαίτερα σημαντική παρουσία και διαδρομή της ως Προέδρου στο Λύκειο Ελληνίδων ΄Αργους,
2. Την κ. Μαίρη Χιωτακάκου, Επίτιμη  Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα ΄Αργους,  για την πολυετή  της δράση για την προβολή της τοπικής, αλλά και γενικά της ελληνικής παράδοσης, με την ιδιαίτερα σημαντική παρουσία και διαδρομή της ως Προέδρου στο Λύκειο Ελληνίδων ΄Αργους,
Στο τέλος της εκδήλωσης εγινε απαγγελία της «Ωδής εις τον Σύλλογον Δαναόν», από τον ηθοποιό κ. Νίκο Κλησιάρη και απαγγελία της ωδής "΄Αργος εσύ"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.