5/17/2017 07:51:00 π.μ.
0


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

΄ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ ,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας που προέκυψε από τις εκλογές της 21/4/17.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιχόπουλος Κωνσταντίνος (HARMONY)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παφύλιας Ιωάννης (DAFNI PENSION)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τάμπαση Αγγελική (ΗΛΙΟΘΕΑ)

ΤΑΜΙΑΣ: Παφύλιας Ιωάννης (DAFNI PENSION)

ΜΕΛΗ: Μπελίτσος Περικλής ( XENON)

Νικολακόπουλος Γεώργιος (ΑΛΛΟΤΙΝΟ)

Κωστοπούλου Δήμητρα (ΑΜΥΜΩΝΗ & ΑΔΙΑΝΤΗ)

Κωστόπουλος Αθανάσιος (ANDREWS & ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αντωνοπούλου Παναγιώτα(ΑΕΤΩΜΑ)

Βασιλόπουλος Βασίλης (LATINI)

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας, κατά την πρώτη του συνεδρίαση στις 08/05/2017, αποφάσισε να οργανώσει τις δράσεις που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει κατά την διάρκεια της θητείας του ως ακολούθως:

1) Εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας καταλυμάτων – μελών.

2) Βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών καταλυμάτων – μελών.

3) Internet marketing της περιοχής μας.

4) Βελτίωση τουριστικών υποδομών της περιοχής μας.

5) Εταιρική – κοινωνική ευθύνη.

Οι ανωτέρω δράσεις θα εξειδικευθούν και θα αποφασιστούν κατά την Γ.Σ. του συλλόγου μας που θα διενεργηθεί τον Ιούνιο του 2017.Αποφασίστηκε επίσης η βελτίωση της εικόνας και η ανάδειξη του έργου του Συλλόγου μας, όσον αφορά τα τουριστικά δρώμενα, μέσω της δημοσιοποίησης στα ΜΜΕ όλων των δράσεων που πρόκειται να υλοποιήσουμε από δω και πέρα.

Λόγω όλων των ανωτέρω και στα πλαίσια της Εταιρικής – Κοινωνικής μας ευθύνης, το Δ.Σ. αποφάσισε σαν πρώτη δράση να προβεί στον καθαρισμό της Καραθώνας, εν όψει και της αρχής της τουριστικής περιόδου, στις 17/5/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00.


Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε προς τα έξω είναι ότι ως τουριστικές επιχειρήσεις ενδιαφερόμαστε έντονα για την καθαριότητα της πόλης – περιοχής μας τόσο για τους επισκέπτες μας όσο και για κατοίκους της πόλης μας, στους οποίους συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς. Η προστασία και η καθαριότητα του περιβάλλοντος αφορά όλους μας και συγκαταλέγεται στις βασικές μας αρχές και προτεραιότητες. Ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Καραθώνας, πέρα από την κοινωνική μας ευθύνη, επιτυγχάνει και έναν από τους σημαντικότερους στόχους μας που είναι η βελτίωση των τουριστικών υποδομών της πόλης μας. Ταυτόχρονα αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον μας να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΜΑΙΛ info@all-about-nafplio.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛ 6979003192

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Η ΟΥΤΟΠΙΑAll About Nafplio - Xenios Dias 
Address : Paraliaki nafpliou neas kiou Nafplio 
21100 , Greece 
Tel : 0030 27520 24590
Fax : 0030 27520 23417
www.all-about-nafplio.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.