5/16/2017 06:51:00 μ.μ.
0Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία  ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για τη στήριξη των Επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών. Πρόκειται για την  παροχή "Ανταποδοτικών ηλεκτρονικών (cloud) υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών".  

Σε πρώτη φάση προσφέρεται η ακόλουθη υπηρεσία:

ü  On -Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Υπηρεσία Ενημέρωσης Φορο-λογιστικών & Επιχειρηματικών θεμάτων της επικαιρότητας και της ισχύουσας νομοθεσίας με την οποία το Επιμελητήριο έγκυρα και συνεχώς Ενημερώνει και Συμβουλεύει ηλεκτρονικά τις Επιχειρήσεις μέλη του, με την συνεργασία της ΣΟΛ Συμβουλευτικής (www.solcons.gr ). Αλλά και υπηρεσία Online Συμβουλευτικής που παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να θέτουν Online ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν και απαντιούνται μέσα σε λίγα 24ωρα.

Η προσφερόμενη υπηρεσία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  ενώ είναι προσβάσιμη και μέσα από το portal του Επιμελητηρίου Αργολίδας, δεν απαιτείται υποδομή, είναι εύκολη στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη από την επιχείρηση. Επίσης παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως υποστήριξη στους εγγεγραμμένους χρήστες.
Αποκτήσετε σήμερα από το Επιμελητήριο Αργολίδας, τις Υπηρεσίες Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής , και ενημερωθείτε έγκυρα και γρήγορα. Το Επιμελητήριο Αργολίδας είναι αρωγός και αποτελεί εγγύηση και σε αυτήν τη νέα προσπάθεια.

                                                               Με εκτίμηση
                                                               Ο Πρόεδρος

                                                            Φώτιος Δαμούλος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.