7/11/2017 10:33:00 μ.μ.
0
Στην Αργολίδα, θα φιλοξενηθεί φέτος από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου η διοργάνωση της 2ης Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧPΟ.

Τα επτά επιμελητήρια της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προβληθούν η παραγωγικότητα, το τουριστικό προϊόν, η εμπορική δραστηριότητα και η ποιότητα της Ελληνικής Επιχείρησης.
Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7

Στο Επιμελητήριο Αργολίδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017 η παρουσίαση της διοργάνωσης από τους προέδρους των Επιμελητηρίων Αργολίδας Φ. Δαμούλο, Κορινθίας Β. Νανόπουλο, Λακωνίας Β. Δερτιλή, Μεσσηνίας Δ. Μανιάτη, Αρκαδίας Ι. Μπουντρούκα και τον γενικό διευθυντή της Alfa Expo Χρ. Καραμπίκα.
Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 13

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση ειναι το εργοστάσιο Φραγκίστα και περιλαμβάνει τη χρήση δύο βιομηχανικών κτιρίων συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 29 ευρώ / τ.μ. 

Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 17

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμο Ναυπλιέων, ενώ βρίσκεται υπό την αιγίδα της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. 
Ενσωματωμένη εικόνα 20Ενσωματωμένη εικόνα 21Ενσωματωμένη εικόνα 22

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.