7/20/2017 02:08:00 μ.μ.
0

Ερώτηση κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια προηγούμενης αναπάντητης αναφοράς του σχετικά με την υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ, ζητώντας να σπάσει η κυβέρνηση τη σιωπή της και να δώσει απάντηση για την παραβίαση του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

"Κυρία Υπουργέ,          

σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς μου κατόπιν σχετικής προς εμένα καταγγελίας – διαμαρτυρίας των εργαζομένων του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ περί υποβάθμισης και μεσοπρόθεσμα οριστικής κατάργησής του, επανέρχομαι  καθότι ουδεμία απάντηση και λύση δόθηκε στο ζήτημα.

Η κοινωνία και οι δημότες του Άργους είναι ανάστατοι, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που θα δημιουργήσει στην καθημερινότητά τους η παραβίαση του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο προτεινόμενο σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος για το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ, αλλά η κυβέρνησή σας σιωπά. Η σιωπή της κυβέρνησης δεν είναι η απάντηση και η λύση στο πρόβλημα του μεγαλύτερου Δήμου της Αργολίδας.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται η κα Υπουργός:

Θα τηρήσετε τον πληθυσμιακό και γεωγραφικό κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ; Αν όχι, με ποια κριτήρια θα αποφασίσετε τη χωροθέτησή τους;"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.