7/13/2017 06:47:00 μ.μ.
0
 Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα την 12η Ιουλίου 2017 στο Δημαρχείο Αργους-Μυκηνών παρουσία των Προέδρων των Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. και Δ.Ε.Υ.Α.Ν., κ.κ. Καμπόσου Δημητρίου – Δημάρχου Αργους-Μυκηνών και Λυκομήτρου Αλέξανδρου καθώς και στελεχών των δύο Δ.Ε.Υ.Α., για το θέμα της υδροδότησης του τ. Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό από τις πηγές Λέρνης – Αμυμώνης συμφωνήθηκαν τα κάτωθι :


- Δρομολόγηση Διοικητικών και Τεχνικών διαδικασιών για την επίτευξη του εν προκειμένω στόχου

- Χρονοδιάγραμμα δύο μηνών για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών που θα συντελέσουν στην υδροδότηση τους τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Καμπόσο για την άψογη φιλοξενία και την θετική ανταπόκριση στα θέματα που έθεσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος για την επίλυση του μεγίστου αυτού προβλήματος που αφορά την ποιότητα του νερού της ευρύτερης περιοχής του τέως Δήμου Μιδέας.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.