7/04/2017 10:23:00 π.μ.
0
Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή: Να εξεταστούν τα λάθη και οι παραλείψεις στη φροντίδα τραυματισμένου κατά την πυρκαγιά στην Αερόπολη Λακωνίας της 2-7 πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης που υπηρετεί στην ΠΥ Ναυπλίου.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Ν. Τόσκα με θέμα έγγραφο του Πανελλαδικού Σωματείου Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών όπου περιγράφονται λάθη και παραλείψεις στην φροντίδα τραυματισμένου κατά την πυρκαγιά στην Αερόπολη Λακωνίας της 2-7 πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης που υπηρετεί στην ΠΥ Ναυπλίου.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
"Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο του Πανελλαδικού Σωματείου Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών όπου περιγράφονται λάθη και παραλείψεις στην φροντίδα τραυματισμένου κατά την πυρκαγιά στην Αερόπολη Λακωνίας της 2-7 πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης που υπηρετεί στην ΠΥ Ναυπλίου. Κατόπιν αυτού, σας καλώ να εξετάσετε με τη δέουσα προσοχή τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω έγγραφο".
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.