7/20/2017 12:26:00 μ.μ.
0

Τα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔΙΣ) και Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet διοργανώνουν Θερινό Σχολείο European Academy Jean Monnet 2017 (EurAcad-JM17) με αντικείμενο «Η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση στην Ελλάδα: Αναζητώντας τις Αθέατες Επιπτώσεις» και εισηγήσεις από υψηλού επιπέδου ομιλητές.

Το «Σχολείο» θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 4-6 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο στις εγκαταστάσεις του τμήματος ΠΕΔΙΣ με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και αμφίδρομης επικοινωνίας ομιλητών και συμμετεχόντων.

Το θερινό σχολείο είναι δωρεάν και θα ωφελήσει ιδιαίτερα προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές (παρέχοντας τρία ECTS και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης), καθώς και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με τη διαχείριση πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα: https://jmcegovernance.wordpress.com/%ce%b5uropean-academy-jean-monnet/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.