7/21/2017 10:10:00 π.μ.
0
ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2017
  Διάρκεια: 28 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου 2017
Όροι συμμετοχής στην Έκθεση του βιβλίου.

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες μέλη της ΕΣΛΑ.
Για μια ακόμα χρονιά , μετά από αίτησή μας, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο υπεύθυνος της έκθεσης κ. Θεόδωρος Μαλτέζος,  μας παραχωρούν δωρεάν περίπτερο στην Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Ένωσης. Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών για να γίνει κάποιος μέλος της ΕΣΛΑ πρέπει να έχει εκδώσει τουλάχιστον ένα βιβλίο. Η συνδρομή κάθε μέλους είναι 5 ευρώ το έτος.                                          Τα βιβλία μπορείτε να τα φέρετε μια μέρα πριν την έναρξη της Έκθεσης στις 27 Ιουλίου το απόγευμα  ή στις 28 Ιουλίου το πρωί αλλά και όποιο βράδυ εσείς μπορείτε. Εκεί θα τα παραλάβει η κ. Νίκη Μαρίνη. Με τον ίδιο τρόπο θα τα πάρετε πάλι πίσω στις 27 Αυγούστου, ημερομηνία που λήγει η Έκθεση, εκτός και αν υπάρξει παράταση. Μετά τη λήξη της Έκθεσης κανένας δεν θα αναλάβει την ευθύνη της μεταφοράς των βιβλίων από το χώρο της Έκθεσης, ούτε την προστασία τους. Την περασμένη χρονιά τα μεταφέραμε στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου "ο Παλαμήδης", όπου ακόμα βρίσκονται εκεί και δυστυχώς κάποια έχουν χαθεί. Επίσης, θα πρέπει να δηλώσετε μια ημέρα που θα θελήσετε να παραβρεθείτε στο περίπτερο της έκθεσης για να επικοινωνήσετε με τους φιλαναγνώστες.  Αν συμπέσουν οι ημερομηνίες με άλλους, μπορεί μετά από συνεννόηση μεταξύ σας να παραβρεθείτε και δυο συγγραφείς την ίδια μέρα. Θα υπάρχει λίστα αναρτημένη στο περίπτερο της έκθεσης και εκεί θα δηλώσετε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.
Οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας  Εταιρεία Πολιτισμού & Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» θα προσφερθούν να διαβάσουν κείμενά μας, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο Κωνσταντίνο Σπηλιώτη   τηλ: 6984967485.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.