7/13/2017 01:14:00 μ.μ.
0
Ενσωματωμένη εικόνα 1

Ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού και την Ένωση Ξενοδόχων και το λαογραφικό εργαστήρι Ερμιονίδας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη της Ερμιονίδας σε κορυφαίο γαστροτουριστικό προορισμό σε συνεργασία με τον μελετητή της Ελληνικής Γαστρονομίας, συγγραφέα Γιώργο Πίττα διοργάνωσαν την 1η ημερίδα "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ : ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"

Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7

Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο AKS Πόρτο Χελίου στις 12 Ιουλίου 2017

Παρουσιάστηκε η Α' φάση του έργου, που αφορά στην διαμόρφωση του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου της Ερμιονίδας με την παρουσίαση των βασικών πρωταγωνιστών του.

Ακολούθως συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξής του και οι συνθήκες συγκρότησης της γαστρονομικής κοινότητας που θα αποτελέσει και τον κορμό της γαστρονομικής ανάπτυξης της περιοχής.

Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 10

Ομιλητές παρουσίασης ήταν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κος Σφυρής Δημήτριος, ο Μελετητής της Ελληνικής Γαστρονομίας κος Πίττας Γιώργος και ο Διευθυντής των AKS HOTELS κος Δημήτριος Κάκαρης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.