7/18/2017 03:27:00 μ.μ.
0
Παρακολουθώ με προσοχή όλα τα  σχετικά με τα του Πανναυπλιακού, εξελίξεις κρυφές ή φανερές, είναι μια υπόθεση που όπως εξελίχθηκε  αφύπνισε κάποιους Ναυπλιείς  και αυτό το τονίζω γιατί ενώ η ομάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό,  το Ναύπλιο αδιαφορούσε για την ομάδα και όλα όσα συνέβαιναν σε αυτή. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, ακόμα προλαβαίνουν να σώσουν κάτι από την αξιοπρέπεια του Πανναυπλιακού, της ομάδας σύμβολο για την πρωτεύουσα του Νομού. Υπάρχουν έγκριτοι νομικοί και αθλητικοί παράγοντες που γνωρίζουν καλά την αθλητική νομοθεσία και όχι μόνο.
 Γιατί αναφέρω όλα αυτά, αφορμή μια ψηφοφορία που οργανώθηκε στο facebook από ανθρώπους με αγαθές προθέσεις ,με στόχο την συγκατάθεση συμφωνούντων  για την απομάκρυνση της παρούσας διοίκησης.
Ας πάρουμε το παρατραβηγμένο ενδεχόμενο, να μαζευτούν εκατομμύρια συμφωνούντες, ε και ;  δεν έχει κανένα έμπρακτο αντίκρυσμα , το μόνο όφελος αν υπάρχει ,είναι το επικοινωνιακό.
Δεν σπεκουλάρω την προσπάθεια τους, όμως όλα αυτά δεν μπορούν να διώξουν την διοίκηση, μόνο η Γενική Συνέλευση μπορεί να το κάνει αυτό ή κάποιο δικαστήριο.Αντί λοιπόν να αναλώνετε τις προσπάθειες σας και την ενέργεια σας για την συλλογή υπογραφών  που ούτε καν υπογραφές δεν είναι και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πουθενά , κάντε κάτι άλλο, κάτι που θα έχει αντίκρυσμα για την ομάδα. Άλλωστε υπάρχουν εν εξελίξει διαβουλεύσεις και κινήσεις οι οποίες και θα καθορίσουν το μέλλον και δεν ξέρω αν αυτές οι βεβιασμένες κινήσεις απομακρύνουν ίσως ανθρώπους μιας άλλης κουλτούρας που θα ήθελαν να εμπλακούν στην προσπάθεια διάσωσης της ιστορικής ομάδας..

Για την ιστορία εδώ  είναι η σελίδα
https://www.facebook.com/groups/154012875162956/
Σωτηρία Παπαδοπούλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.