7/12/2017 02:42:00 μ.μ.
0


Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

εκ μέρους του οργανισμού Hellenic Youth Participation σας προσκαλούμε στην εκδήλωσή μας για την ολοκλήρωση του  προγράμματος Ewoca3 στο Βουλευτικό του Ναυπλίου στις 14/7/2017 ώρα 18.00.

Από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου 2017, 30 νέοι από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Λευκορωσία συναντήθηκαν στο Τολό της Αργολίδας για ένα διεθνή καλοκαιρινό πρόγραμμα με τον τίτλο „Europe is in da` HOUSE: Meet – Discover – Acting together” στα πλαίσια του έργου “Ewoca3”.
Κύρια θεματική του προγράμματος είναι η νεανική επιχειρηματικότητα και η οικονομική βιωσιμότητα.

  Η εκδήλωσή μας περιλαμβάνει την παρουσίαση των εργασιών των συμμετεχόντων, τα επιχειρηματικά σχέδια και τις νέες start-up που έχουν δημιουργήσει με την βοήθεια των ειδικών κατα την διάρκεια  του προγράμματος.

Επίσης θα γίνει παρουσίαση του οργανισμού Hellenic Youth Participation καθώς και του διεθνούς προγράμματος EWOCA3.

Θα ακολουθήσει welcome drink party μετά το τέλος της εκδήλωσης.


Σημείωση: Το πρόγραμμα Ewoca³ είναι ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης για οργανισμούς που ασχολούνται με τη νεολαία και  υποστηρίζει /διευκολύνει τις διεθνείς ανταλλαγές νέων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://ewoca.org/de/. Το έργο μας (2015-2017) είναι μία από τις 15 συνεργασίες από όλη την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής εφαρμόσαμε τα δύο προηγούμενα προγράμματα στη Βαϊμάρη/Γερμανία (2015) και στο Dunaevo/Λευκορωσία (2016)
(https://www.youtube.com/watch ?v=6w2u_vdntt4,
https://www.youtube.com/watch? v=NE5A_TP6OH4 )

--
Με εκτίμηση,
Κέλλυ Μανούδη
International Affairs Coordinator
Hellenic Youth Participation
τηλ. +306946632769

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.