7/24/2017 07:44:00 π.μ.
0
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στη «Hot Next Generation της πολιτικής σκηνής» και στην «Εντυπωσιακή λίστα με τις υποψήφιες της Νέας Δημοκρατίας» σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Τη Δικηγόρο και Πολιτευτή Αργολίδος με τη Ν.Δ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου συμπεριέλαβε στη «Hot Next Generation της πολιτικής σκηνής» και στην «Εντυπωσιακή λίστα με τις υποψήφιες της Νέας Δημοκρατίας», δημοσίευμα της , πανελλήνιας κυκλοφορίας, εφημερίδας «Παραπολιτικά» .
Η έγκριτη εφημερίδα κάνει αφιέρωμα στα «νέα στελέχη γένους θηλυκού των δύο μεγάλων κομμάτων που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο» και αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Νέες, έξυπνες, καταρτισμένες, φιλόδοξες, δυναμικές αλλά κυρίως… αγωνίστριες. Αυτά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά αλλά και τα ζητούμενα για τα νέα στελέχη γένους θηλυκού, των δύο μεγάλων κομμάτων, που στις επόμενες εκλογές είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών ως εκπρόσωποι της νέας γενιάς πολιτικών. Άλλες άγνωστες και άλλες γνωστές, οι γυναίκες που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας δεν προέρχονται από το κομματικό σωλήνα με τη στενή, παραδοσιακή έννοια του όρου, αλλά η κάθε μία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της λόγω προσόντων, δράσης και ικανοτήτων που έχει επιδείξει. Γι’ αυτό η «μάχη» που καλούνται να δώσουν δε θα είναι μόνο άκρως ανταγωνιστική, λόγω και της φύσης της πολιτικής, αλλά θα κριθεί και στο νήμα, αφού αυτή τη φορά οι ίδιες έχουν ήδη σηκώσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και των προσόντων που διαμορφώνουν την προσωπικότητα και την εικόνα του σύγχρονου πολιτικού».
Ενώ παρακάτω αναφέρει:
«Εντυπωσιακές και φρέσκιες παρουσίες, κορίτσια με σημαντικές σπουδές και επικοινωνιακό χάρισμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχει μια ομάδα νέων προσώπων γένους θηλυκού, που δραστηριοποιούνται στη Νέα Δημοκρατία και αναμένεται να παίξουν ξεχωριστό ρόλο…»
Μάλιστα στην αναφορά στο όνομα της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου η εφημερίδα την αναφέρει «…στα ονόματα που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν στο μέλλον…»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.