7/21/2017 08:18:00 μ.μ.
0
O Εμπορικός Σύλλογος Άργους χαίρεται για τον ενδιαφέρον της μείζονος Αντιπολίτευσης για τα προβλήματα του Εμπορικού κόσμου της πόλης μας.
Άλλωστε η τελευταία συνάντηση μας ήταν πριν τις εκλογές του 2014 και μετά την πάροδο 3 ολόκληρων χρόνων βρίσκουμε λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τα θέματά μας.
Φυσικά και ο Σύλλογος έχει πολλά προβλήματα που άλλα έχουν να κάνουν με τις κρατικές πολιτικές των συνεχιζόμενων και ατελείωτων μνημονιακών υποχρεώσεων και άλλα με τις τοπικές συνθήκες και εξελίξεις.
Τα προβλήματα όμως δεν έχουν στατική διάσταση αλλά δυναμική και αν δεν επιλύονται την ώρα που δημιουργούνται συνήθως το μόνο που μένει για τα ήδη δυσμενή αποτελέσματά τους είναι αναποτελεσματικοί διάλογοι δημοσίων σχέσεων και συγκινητικοί ''επικήδειοι''.
Την χρονική περίοδο δε που λάβαμε την επιστολή σας δεν υπήρχε κάποιο κατεπείγον θέμα για εμάς, και έτσι αποφασίστηκε να κανονιστεί σχετική συνάντηση στο προσεχές μέλλον .
Ως θεσμός της πόλης δηλώνουμε απερίφραστα ότι είναι δεδομένη η προσήλωση μας στις θεσμικές διαδικασίες, άλλα για εμάς η πλήρης θεσμική αποδοχή δεν αποδίδει απαραίτητα και διαβατήριο πολιτικής επάρκειας.
Τέλος εμείς δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη εξωθεσμικών κέντρων στη πόλη -τα οποία προφανώς γνωρίζουν αυτοί που τα επικαλούνται, οπότε καλό είναι να τα ονομάσουν -και αρά δεν μπορεί να συναλλασσόμαστε με κάτι που αγνοούμε πλήρως την ύπαρξή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.