8/18/2017 04:25:00 μ.μ.
0

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Όπως άριστα γνωρίζετε, πριν το δεκαπενταύγουστο, υπήρχε ένας καταιγισμός δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, αναφορικά με την κλήση του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για παροχή εξηγήσεων, προς εσάς και προς την επταμελή επιτροπή, την οποία εσείς συστήσατε, για την «διάσωση» της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανναυπλιακού.

Τα δημοσιεύματα αυτά πέραν των άλλων ορθά, αναφέρονται σε «η κλήση προς εξέταση» και όχι σε φιλική κουβέντα, όπως αφήνετε να ευνοηθεί, σε προσωπικό σας δημοσίευμα. Σαφώς και προφανώς, κύριε Κωστούρο, όπως άλλωστε πολύ καλά γνωρίζετε, ο Κύριος Εισαγγελέας Πρωτοδικών δεν κάλεσε τόσο εσάς όσο και την επιτροπή που συστήσατε, για λόγους αστικής ευγένειας αλλά για να σας επιστήσει την προσοχή ότι το «λαϊκό δικαστήριο» που στήσατε στο εργατικό κέντρο της πόλης είναι πάρα τον νόμο.

Ούτε παρουσιαστήκατε «αυτοβούλως» ενώπιον του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να συζητήσετε τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και την πορεία και την τύχη του Πανναυπλιακού, όπως γράφετε και αφήνετε να ευνοηθεί με προσωπική σας ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πείτε κύριε Δήμαρχε την πραγματική αλήθεια για όλα όσα πράξατε και είπατε εσείς και η επιτροπή που συστήσατε για τη σωτηρία δήθεν του Πανναυπλιακού και μην δημιουργείτε πλασματικές αλήθειες κατά το δοκούν.

Δ.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.