8/28/2017 10:23:00 μ.μ.
0
Σε μια εποχή αδυσώπητης οικονομικής κρίσης και συνεπώς αναγκαίας εθνικής ομοψυχίας,η παράνοια της Αριστεράς συνθλίβει Θεσμούς,Ιστορία,Ελληνορθόδοξη παράδοση.
Ωστόσο οι εμπνευστές της δεν αντιλαμβάνονται ότι οδηγούν σε ανεπιθύμητα για αυτούς αποτελέσματα.Ενεργοποιούν αντιδράσεις πολιτών οι οποίοι αρνούνται να συμβιβαστούν με την απώλεια της Εθνικής μας ταυτότητας,την παράχαραξη της ιστορίας,τη προσβολή της Ορθοδόξου πίστεώς μας.
Αυτοί οι οποίοι επέτυχαν να γράψουν με κομματική καθοδήγηση την σύγχρονη Ελληνική ιστορία και να αναδείξουν ως πολιτιστικά επιτεύγματα κομματικά κατορθώματα και ως πνευματικούς ηγήτορες όσους ορκίστηκαν πίστη στον ιστορικό υλισμό,σήμερα είναι αντιμέτωποι με εκείνους οι οποίοι δεν θυσιάζουν την αλήθεια,την αρετή,την αισθητική,την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο βωμό της σκοπιμότητας.
Ίσως οι αντιδράσεις των ελευθέρως σκεπτομένων πολιτών οδηγήσουν στην οριστική ήττα της Αριστεράς,μετά απο μισό και πλέον αιώνα ιδεολογικής κυριαρχίας και πολιτικής ηγεμονίας έστω και αν δεν κυβέρνησαν ποτέ αλλά καθόρισαν επί μακρόν τις εγχώριες εξελίξεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.