8/28/2017 01:00:00 μ.μ.
0

ΙΕΚ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ - "Τεχνικός Χειροποίητου κοσμήματος και Σχεδιασμού κοσμήματος":
Για το διδακτικό έτος 2017-18 οι εγγραφές άρχισαν και θα πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017. Οι σχετικές ανακοινώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Δία Βίου Μάθησης (http://www.gsae.edu.gr/en/), όπου και θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την μετέπειτα εξέλιξη της διαδικασίας εγγραφών (ανακοίνωση ονομάτων και τμημάτων ΙΕΚ) μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών.

Η εγγραφή γίνεται σε 2 στάδια:
 
Α ΣΤΑΔΙΟ) με ηλεκτρονική αίτηση στον σύνδεσμο:
Για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας πρέπει κανείς να δημιουργήσει λογαριασμό χρησιμοποιώντας το e-mail του, όπου και θα σταλεί ο κωδικός εισόδου στο σύστημα. Στη συνέχεια συμπληρώνονται τα στοιχεία της αίτησης (πρέπει κανείς να ξέρει το ΑΜΚΑ του, τα στοιχεία της ταυτότητας του και τα στοιχεία του απολυτηρίου Λυκείου). (όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, μπορούν να απευθυνθούν σε ΚΕΠ για άμεση έκδοση - όσοι δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν αν έχουν ΑΜΚΑ μπορούν να κάνουν αναζήτηση στο σύνδεσμο: https://www.amka.gr/AMKAGR/Για τη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας επιλέγονται στην τρίτη σελίδα της αίτησης τα: "ΙΕΚ Στεμνίτσας" και "Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος".

Β ΣΤΑΔΙΟ) μετά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται αποστολή στο ΙΕΚ Στεμνίτσας των απαραίτητων δικαιολογητικών (με ταχυδρομείο ή e-mail, έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2017), που είναι:
-εκτύπωση ή ψηφιακό αρχείο της ηλεκτρονικής αίτησης
-φωτοτυπία ή σκανάρισμα της ταυτότητας
-φωτοτυπία ή σκανάρισμα του απολυτηρίου Λυκείου
-και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που αποδεικνύει αυτά που δηλώθηκαν στην αίτηση (πχ πολυτεκνία, εργασιακή εμπειρία κτλ), αν δηλώθηκε κάτι τέτοιο.

Η ταχυδρομική διέυθυνση για την αποστολή των δικαιολογητικών είναι:
ΙΕΚ Στεμνίτσας
Στεμνίτσα Αρκαδίας
ΤΚ  22024

Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την αποστολή των δικαιολογητικών είναι:
Περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή και για τη διαδικασία εγγραφών στα τηλέφωνα επικοινωνίας:
2795081514, 6979255403

- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/gortynia/item/73207-sxoli-argyroxrysoxoias-stemnitsas-arxisan-oi-eggrafes.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.