8/07/2017 09:00:00 π.μ.
0

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, για ακόμη μια χρονιά, θερινό εργαστήρι, για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Στόχος του εργαστηρίου, με τίτλο «Τα περιβαλλοντικά παιχνίδια της ανακύκλωσης», είναι να ενημερωθούν τα παιδιά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το περιβάλλον και να αντιληφθούν την ανάγκη προστασίας του. Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με ευρηματικά παιχνίδια που θα κατασκευάσουν οι ίδιοι από ανακυκλώσιμα υλικά, να διασκεδάσουν, αλλά κυρίως να δουν στην πράξη πώς μπορεί η επαναχρησιμοποίηση υλικών και η ανακύκλωση να αποτελέσει λύση για το πρόβλημα της ρύπανσης. Ολοκληρώνοντας τη δράση, θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι η υιοθέτηση μιας φιλικής στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στο περιβάλλον είναι ευθύνη όλων.

Το εργαστήρι ξεκινά σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου και έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από Τρίτη) από τις 10:30 έως τις 13:30.


Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τηλ: 27950 31630

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.