8/03/2017 06:00:00 μ.μ.
0
 To Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουλίου υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αττικής Οδού, η 3η Πανελλήνια Εκπαίδευση Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλέτας, η οποία απευθύνθηκε στους Εθελοντές Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η εκπαίδευση, στην οποία συμμετείχαν 50 άτομα από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Riding School. Με επικεφαλής τον κ. Θανάση Χούντρα και με τη συνδρομή της εκπαιδευτικής του ομάδας οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας με στόχο την βελτίωση της οδηγικής τους συμπεριφοράς τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και κατά τη διάρκεια των αποστολών του Ερυθρού Σταυρού.

 Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η Αττική Οδός έχουν αγαστή και πολύπλευρη συνεργασία επί σειρά ετών, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί με την υλοποίηση συγκεκριμένων προγραμμάτων.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.