8/23/2017 03:58:00 μ.μ.
0

Τον τελευταίο μήνα οι υπηρεσίες μας έχουν γίνει δέκτες πολλών παραπόνων διερχομένων οδηγών και κατοίκων της Δαλαμανάρας για την επικινδυνότητα που έχει προκύψει από την παύση του σύγχρονου – τεχνολογίας Led - ηλεκτροφωτισμού που εγκατέστησε η Π.Ε. Αργολίδας στην Επαρχιακή Οδό Άργους Ναυπλίου και συγκεκριμένα στη θέση έναντι εργοστασίου Φραγκίστα – Δαλαμανάρα.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης είναι αποτέλεσμα ανεξόφλητης οφειλής του pillar με αρ. παροχής 32143154-01, υπόχρεος του οποίου είναι ο Δήμος Άργους Μυκηνών.

Προς τούτο μάλιστα σας επισυνάπτουμε και το σχετικό έγγραφο από 31/7 2017 της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Π.Ε. Αργολίδας προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες χωρίς ανταπόκριση μέχρι σήμερα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
Αναστάσιος Χειβιδόπουλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.