8/23/2017 08:18:00 π.μ.
0

Η μείωση των πόρων από το κράτος προς την τοπική αυτοδιοίκηση έχει οδηγήσει σε στοχευμένες «στρατηγικές» παρεμβάσεις με ασφαλτοστρώσεις και επουλώσεις του οδικού δικτύου από τους Δήμους. Στον Δήμο Ναυπλιέων καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε το οδικό δίκτυο να διατηρηθεί σε ανεκτά επίπεδα με καθημερινές σχεδόν παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου. Όπου βέβαια είναι αναγκαίο ο δήμος προχωρά στην πλήρη αποκατάσταση του οδικού δικτύου, όπως έγινε στον δρόμο Αγ. Κυριακή-Τίρυνθα.

Σχετικά με το θέμα των ασφαλτοστρώσεων αλλά και τον ζημιών που προκαλούνται στο οδόστρωμα από ιδιώτες ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει: “Η κατάσταση του οδικού δικτύου σε περιόδους οικονομικής κρίσης είναι πραγματικά ένα τεράστιο θέμα. Η έλλειψη πόρων εμφανής και ο αγώνας για καλύτερη πρόσβαση των πολιτών συνεχής. Επουλώσεις λάκκων και οδοποιία είναι μια καθημερινότητα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Η καταστροφή του οδοστρώματος έχει πολλές αιτίες. Κάποιες από αυτές έχουν να κάνουν με παρεμβάσεις πολιτών για την επισκευή ιδιωτικών υδραγωγείων. Η επέμβαση χρειάζεται σχετική άδεια και η αποκατάσταση της οδού υποχρεωτική! Ο ευσυνείδητος πολίτης - δημότης πρέπει να αποκαταστήσει το δρόμο.Για κάθε δρόμο που φτιάχνουμε ή επισκευάζουμε το μυαλό μας αμέσως πηγαίνει στον επόμενο.

Αγ. Κυριακή - Τίρυνθα οδός πολύπαθη αλλά και με μεγάλη κυκλοφορία και έπεται συνέχεια...0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.