8/24/2017 03:16:00 μ.μ.
0

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στα μέσα επικοινωνίας ότι ο επιμελητηριακός συνδυασμός "Αναπτυξιακή Δύναμη - Νέα Πορεία" με τον επικεφαλής του κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο και άλλα μέλη του συνδυασμού περιφέρεται στο νομό και "προσπαθεί " να πείσει εξωεπιμελητηριακούς παράγοντες για θέματα που άπτονται αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Επισημαίνουμε λοιπόν στους  κυρίους "μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου" ότι το θέμα των καλπών είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα κληθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει για το πόσες κάλπες και που θα στηθούν.

Ενημερώνουμε ακόμη τον κ. Βασιλόπουλο και τα μέλη του συνδυασμού του ότι οι αποφάσεις του Επιμελητηρίου παίρνονται από τα όργανά του (Διοικητικό Συμβούλιο ) και όχι από εξωθεσμικούς παράγοντες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Επιμελητηρίου, τα οικονομικά του και πάνω απ' όλα τα κύρος του Επιμελητηρίου.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει μάθει να εφαρμόζει άλλου είδους τακτικές και μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, που αποσκοπούν μόνο στο ίδιο όφελος και που σαφώς δεν αρμόζουν στο κύρος του Επιμελητηρίου.

Το όψιμο ενδιαφέρον τους για το Επιμελητήριο όπως διαπιστώνουμε είναι ΜΟΝΟ για το πόσες και που θα στηθούν οι κάλπες.

Δεν τους απασχολούν ούτε οι "ανύπαρκτες" παρουσίες τους στα Διοικητικά Συμβούλια, ούτε οι "μηδενικές" προτάσεις τους για δράσεις του Επιμελητηρίου προς όφελος των μελών του.

Θέλουμε λοιπόν να επισημάνουμε στους συγκεκριμένους κυρίους ότι υπάρχουν νόμοι και κανόνες οι οποίοι θα πρέπει να ακολουθούνται και να εφαρμόζονται, ότι θα πρέπει να παραμερίσουν το προσωπικό τους συμφέρον, και να μάθουν να έρχονται στα διοικητικά συμβούλια γιατί οι αποφάσεις είτε το θέλουν είτε όχι παίρνονταν και θα παίρνονται πάντα εκεί.

Τους καλούμε λοιπόν να έρχονται στα διοικητικά συμβούλια και να εκφράζουν τις απόψεις τους - όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας - και εκεί να αποφασίζουμε για οποιοδήποτε θέμα.

Εκτός και εάν θέλουν να παίζουν τα γνωστά "παιχνιδάκια" του "λαγού" ή να προτιμούν τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κλείνοντας δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τους χαρακτηρισμούς που αναφέρονται στην επιστολή τους περί οπισθοδρόμησης, μικροπολιτικών υπολογισμών, εκλογο-μαγειρεμάτων και "πατρώνων".

Κατ' αρχάς λυπούμαστε για το επίπεδο και για το λεξιλόγιο .

Τους χαρακτηρισμούς αυτούς τους επιστρέφουμε στους συγκεκριμένους κυρίους διότι εάν τους αναλύσουμε έναν - έναν θα δούμε ότι αφορούν αποκλειστικά και μόνο αυτούς.

Η ποδηγέτηση δεν πρόκειται να περάσει, οι σκέψεις ότι μπορούν να αποφασίζουν άλλοι για το Επιμελητήριο εκτός Επιμελητηρίου αφορά αποκλειστικά και μόνο τον συνδυασμό τους (και υπάρχουν συγκεκριμένα περιστατικά που εάν θέλουν μπορούμε να τα αναλύσουμε) γι αυτό τους καλούμε την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας δεν θα γίνει ποτέ περιοδεύων θίασος.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα σταθεί στο κύρος του όπως κάνει άλλωστε τόσα χρόνια και πάντα δίπλα στα μέλη του με γνώμονα το όφελός τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.