8/30/2017 02:24:00 μ.μ.
0

Τρίπολη – 30 Αυγούστου 2017 - Παράλληλα με το opening των εμπορικών καταστημάτων στις 19.30 , οι δρόμοι της Τρίπολης γεμίζουν μουσικές και δράσεις χορού και κίνησης!!

Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με πολύ μουσική και...μοναδικές προσφορές σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης!!!


Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Για Την Ομαλή Διεξαγωγή Της Βραδιάς Shock Price

Σας ενημερώνουμε ότι  στα πλαίσια της ΝΥΧΤΑΣ SHOCK PRICE προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν σε διάφορα σημεία της πόλης μας αλλά και την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων,  o Δήμος Τρίπολης θα προβεί, την Τετάρτη 30-08-2017 και ώρα 16:00 έως την Πέμπτη 31-08-2017 και ώρα  03:00, στις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δαρειώτου από την συμβολή της  με την οδό Γρηγορίου Ε΄ έως την συμβολή της  με την οδό Σπετσεροπούλου.

2. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό 28ης Οκτωβρίου από την συμβολή της  με την οδό Νικηταρά έως την συμβολή της  με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

3. Κατά τις προαναφερόμενες ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων, θα αλλάξει η κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων στην οδό Νικηταρά από την συμβολή της  με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την συμβολή της  με την οδό Ταξιαρχών. Στην συμβολή των οδών Νικηταρά και 28ης Οκτωβρίου τα διερχόμενα οχήματα θα μπορούν να κατευθυνθούν και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.

4. Επί της πλατείας Αγίου Βασιλείου, από την συμβολή της  με την οδό Γεωργίου Α΄ έως την συμβολή της  με την οδό Ουάσιγκτον κατά τις προαναφερόμενες ώρες θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων.

5. Τέλος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, εφόσον χρειαστεί, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων από την πλατεία Κολοκοτρώνη έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου και από την συμβολή των οδών Εθνομαρτύρων και Νικηταρά έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.