9/27/2017 01:30:00 μ.μ.
0

Σε δεξίωση που παρέθεσε το Κεντρικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στην Αθήνα, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την γιορτή για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, παραβρέθηκε ως καλεσμένος, ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ και του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρος Μαντάς.

Ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ συμμετέχει ως συνδιοργανωτής, στην Πρωτοβουλία για την Ανάπτυξη Διμερούς Οικονομικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ουζμπεκιστάν, μαζί με το Κεντρικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας.

Η πρώτη φάση της πρωτοβουλίας στην οποία λαμβάνει μέρος ενεργά και ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ, περιλαμβάνει επίσκεψη επιχειρηματικής  αντιπροσωπείας στην Τασκένδη από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, με εμπορικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, οι οποίες ενδιαφέρονται για την αγορά του Ουζμπεκιστάν και για συνεργασίες με ουζμπέκικες επιχειρήσεις, καθώς και για την προβολή των προϊόντων τους στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, θα λάβει χώρα το 1ο Ελληνο-Ουζμπεκικό Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, όπου στις αντιπροσωπείες θα παρουσιαστούν από οικονομικούς και κυβερνητικούς φορείς, επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στο Ουζμπεκιστάν.

Στο φόρουμ θα λειτουργεί και Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών.
Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην δημιουργία δικτυώσεων, B2B & B2G συναντήσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών, με τη συνεργασία του Γενικού Προξενείου του Ουζμπεκιστάν, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ουζμπεκιστάν και του  Ellrosa Consulting Group Russia.

Οι τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος είναι η φαρμακοβιομηχανία, κρασί και ποτά, ελιές και ελαιόλαδο, περιβαλλοντική προστασία, έρευνα και ανάπτυξη, υπηρεσίες υγείας, νομικές υπηρεσίες, λιπάσματα και αγροτικές επιχειρήσεις.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ κ. Πέτρος Μαντάς, μαζί με τον συνεργάτη του Προξενείου του Ουζμπεκιστάν κ. Δημήτριο Μουτούση, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτριο Καμμένο και το νομικό και πρώην Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο, στη δεξίωση που παρέθεσε το Κεντρικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στην Αθήνα.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.