9/04/2017 09:41:00 μ.μ.
0

Κατά την τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου Ναυπλιέων σήμερα 04/ 09/ 2017 ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι διάστημα απολογισμού των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και με καλεσμένο τον τεχνικό διευθυντή του Μαραθωνίου Ναυπλίου κ. Ευάγγελου Παπαποστόλου ξεκίνησε την δέσμευση του αυτή.

Ο κ. Παπαποστόλου αναφερόμενος αρχικά στην αξία της διοργάνωσης και την ολοένα ανοδική της πορεία, υπογράμμισε ότι κανένα σημείο ή στοιχείο του Μαραθωνίου δεν είναι κρυφό και σκοτεινό.

Διευκρίνισε πως όλες οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται μέσω τραπέζης ή διαδικτυακά και σε κάθε περίπτωση μπορεί να διατεθεί και να γνωστοποιηθεί.

Αφού κατέθεσε στο Δ.Σ. ολοκληρωμένους φακέλους όσον αφορά τον απολογισμό και τα οικονομικά στοιχεία του Μαραθωνίου, συμπλήρωσε πως οποιοδήποτε περαιτέρω στοιχείο ζητηθεί υπάρχει και μπορεί να αναζητηθεί στο λογιστικό γραφείο που έχει αναλάβει την διοργάνωση.

Και φυσικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στο Δ.Σ. σε περίπτωση που παραστεί απαραίτητο.

Ο κ. Κωστούρος κλείνοντας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018 ετοιμάζεται και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν και σε τίποτα να αμαυρώσει την διοργάνωση, με παλαιοκομματικές και μικροπολιτικές συμπεριφορές, μια διοργάνωση που μόνο οφέλη σημαντικά έχει τόσο για την πόλη του Ναυπλίου και όλου του Καλλικρατικού Δήμου, όσο και για τους ανθρώπους της.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.