9/09/2017 12:42:00 μ.μ.
0

Το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το Cooperative Institute for Transnational Studies και το California School of Integral Studies διοργανώνουν διεθνές συνέδριο με τον τίτλο “Εκατονταετηρίδα Ρωσικής Επανάστασης: Σκέψεις για τον 21ο αιώνα”.

Το συνέδριο διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Ρωσική Επανάσταση και έχει ως στόχο τη βαθύτερη επεξεργασία και αποτίμηση μίας σειράς γεγονότων που συνέθεσαν τη Ρωσική Επανάσταση, ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός που σφράγισε την ιστορία της χώρας και άσκησε αποφασιστική επιρροή στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2017 με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα υπάρχει και πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώνουν το συνέδριο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.