9/24/2017 07:59:00 μ.μ.
0
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας καλεί τους μόνιμους και αναπληρωτές καθηγητές σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία των Διευθύνσεων Δ/θμιας και Α/βθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας (Αμυμώνης 7, Ναύπλιο) την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2.00μμ προκειμένου να απαιτήσουμε μόνιμους διορισμούς με βάση τις πραγματικές ανάγκες της εκπαίδευσης αλλά και για να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας στον αγώνα των συναδέλφων αναπληρωτών που βιώνουν ένα μόνιμο καθεστώς ομηρίας, ανασφάλειας και ταλαιπωρίας.

Σήμερα που για τους συναδέλφους μας πιθανότερη από τη μονιμοποίηση μοιάζει η οριστική απόλυσή τους είτε στο άμεσο είτε στο προσεχές μέλλον εάν δεν αλλάξει η παρούσα πολιτική, η συμπαράσταση και η συστράτευσή μας στον κοινό αγώνα για καλύτερη παιδεία με μόνιμο προσωπικό και πλήρη εργασιακά δικαιώματα για όλους, αποτελεί προτεραιότητα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2.00μμ στα γραφεία της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας στο Ναύπλιο

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.