9/23/2017 07:42:00 μ.μ.
0

Γ. Μανιάτης: «Για μια νέα, αξιόπιστη, αποτελεσματική ηγεσία σε ένα νέο κοινωνικό Κίνημα. Με προτάσεις για την έξοδο από την κρίση. Οι πολίτες είναι έτοιμοι για το νέο».

«Επιτακτική ανάγκη να φύγουμε από τη στασιμότητα των δύο τελευταίων χρόνων. Νέα, αξιόπιστη, αποτελεσματική ηγεσία σε ένα νέο κοινωνικό κίνημα».

«Να πρωταγωνιστήσουμε, να σπάσουμε τη στασιμότητα, να ξαναδώσουμε ελπίδα στους εξαπατημένους και απογοητευμένους πολίτες της Δημοκρατικής Παράταξης», είναι το νέο μεγάλο στοίχημα για μας. «Στην πλατεία της  Κομοτηνής βρεθήκαμε με πολίτες και με τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ όπου συζητήσαμε για το πώς θα επαναφέρουμε στην παράταξη τους απογοητευμένους από μας πολίτες που έφυγαν, αλλά και που δεν πήγαν στις κάλπες να ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές. Συζητήσαμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να φύγουμε από τη στασιμότητα των δύο τελευταίων χρόνων. Νέα, αξιόπιστη, αποτελεσματική ηγεσία σε ένα νέο κοινωνικό κίνημα, που θα πρωταγωνιστήσει και θα σπάσει το φράγμα της στασιμότητας με προτάσεις και σχέδιο εξόδου από την κρίση, είναι αυτό που χρειάζεται η παράταξη και η χώρα».


«Είμαστε με την Ελλάδα της παραγωγής που στηρίζει την κοινωνική συνοχή στην ύπαιθρο».

Στη διάρκεια της περιοδείας στη Θράκη και ειδικότερα στην πόλη της Κομοτηνής «συναντηθήκαμε με την Ομάδα  Καπνοπαραγωγών Ροδόπης στα γραφεία της. Διαπιστώσαμε ότι «η περιφέρεια πρωτοπορεί. Οι Έλληνες καπνοπαραγωγοί βρίσκονται στην κορυφή των εξαγωγών. Τους στηρίζουμε». Η Ομάδα έχει 6.000 μέλη μικρούς καπνοπαραγωγούς που το εισόδημά τους εξαρτάται από την καλλιέργεια του Μπασμά. «Είμαστε με την Ελλάδα της παραγωγής που στηρίζει την κοινωνική συνοχή στην ύπαιθρο. Είμαστε με την Ελλάδα που παράγει ποιοτικά προϊόντα και τα εξάγει σε όλο τον Κόσμο, όπως ο ελληνικός Μπασμάς. Αυτή είναι η Ελλάδα της δημιουργίας, της δουλειάς, της αυτοπεποίθησης», δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.


«Καινοτομία και συνεργασία μειώνουν το κόστος και αυξάνουν το εισόδημα».

«Σε συνάντηση στην επιχείρηση εκκόκισης βάμβακος στα "Εκκοκιστήρια Θράκης" είδαμε μια επιχείρηση που καινοτομεί σε συνεργασία με τους παραγωγούς  βάμβακος, εφαρμόζοντας σύγχρονη τεχνολογία και τις μεθόδους της γεωργίας ακριβείας "Precision  or Digital Agriculture" για μείωση του κόστους παραγωγής, αύξηση του εισοδήματος, αλλά και προστασία του περιβάλλοντος. Είναι υποδειγματικό μοντέλο για την Ελλάδα της αριστείας και της οικολογικής συνείδησης», ανέφερε ο Γ. Μανιάτης.


«Πρωταρχικό μας μέλημα να επιστραφούν οι περιουσίες των Ελλήνων στους ιδιοκτήτες τους».

Μανάδες, αδελφές, σύζυγοι, κόρες. Όλες με την ίδια αγωνία. "Πώς θα βγει ο μήνας; Οι μισθοί είναι χαμηλοί, οι φόροι υψηλοί. Είμαστε φιλοξενούμενοι στα σπίτια μας», είπε μια κυρία. «Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να καταπολεμηθεί η αβεβαιότητα και να επιστραφούν οι περιουσίες των Ελλήνων στους ιδιοκτήτες τους. Είναι δέσμευσή μου»!


”Οι πολίτες έτοιμοι για το καινούργιο. Αναζητούν νέα και αξιόπιστη ηγεσία».

"Δώστε τη μάχη για όλους μας κύριε Μανιάτη. Να αλλάξει το σκηνικό, για το καινούργιο", ήταν αυτό που όλοι οι πολίτες μας έλεγαν στις συναντήσεις, στις συζητήσεις, έξω στο δρόμο, στην αγορά. Προχωράμε Μαζί Μπροστά για την Ελλάδα της αξιοπιστίας, της αυτοπεποίθησης, της ανάπτυξης της αλληλεγγύης.»
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.