9/29/2017 06:51:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός από κοινού με τους άλλους βουλευτές – μέλη του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων του κόμματος κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη με θέμα τις ελλείψεις σε θρανία και καρέκλες που παρατηρήθηκαν στα σχολεία κατά την εκκίνηση της σχολικής χρονιάς.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχολική χρονιά ξεκίνησε σε αρκετές σχολικές μονάδες με σημαντικές ελλείψεις σε βασικό εξοπλισμό, όπως θρανία και καρέκλες.

Διευθυντές σχολείων αναφέρουν ότι, καίτοι έχουν απευθυνθεί εγγράφως εδώ και καιρό στην «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τα κενά δεν έχουν καλυφθεί, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η απρόσκοπτη λειτουργία αρκετών σχολικών τμημάτων.

Κατόπιν αυτών, ερωτώνται οι Υπουργοί
:
• Πόσα αιτήματα για εξοπλισμό σχολείων έχει λάβει την τελευταία διετία η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τι ποσοστό αυτών έχει ικανοποιηθεί και σε ποιο βαθμό;

Παρακαλούμε όπως κατατεθούν πίνακες ή άλλης μορφής επίσημα στοιχεία, που να καταδεικνύουν τις παραγγελίες εξοπλισμού, τους προκηρυγμένους σχετικούς διαγωνισμούς, την παράδοση και την εν γένει πορεία των αιτημάτων για σχολικό εξοπλισμό”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.