9/20/2017 08:31:00 π.μ.
0

Με κεντρικό σύνθημα «Πλαστική σακούλα στον Κορινθιακό; Όχι Ευχαριστώ» «τρέχει» εκστρατεία ενημέρωσης από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ» σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, όλους τους δήμους του Κορινθιακού και πολλούς τοπικούς φορείς.
Οι πολίτες καλούνται να μετάσχουν, να καταθέσουν την άποψή τους για τα μέτρα πολιτικής που μπορούν να εφαρμοστούν και παρουσιάζονται  με τον ερωτώμενοο να μπορεί παράλληλα να καταθέσει την άποψη του για το κάθε προτεινόμετρο μέτρο.  Όσοι μετάσχουν καλούνται να κοινωνήσουν την εκστρατεία ενημέρωσης στον κύκλο τους ώστε να υπάρξει ένα μεγάλο κίνημα και φυσικά ναπειτευχθεί ο στόχος!
Συμμετοχή μπορεί να υπάρξει από κατοίκους όλης της χώρας και όχι μόνο των δήμων που «βρέχει» ο Κορινθιακός, προυπόθεση ωστόσο είναι να ορίζουν τον τόπο κατοικίας.

Το Link που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την συμμετοχή σας είναι:  http://ecorec.gr/ecorec/index.php?option=com_content&view=article&id=579:2017-05-15-12-15-59&catid=8:news&Itemid=481&lang=en

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.