9/04/2017 04:58:00 μ.μ.
0
Με αφορμή την απο από 31/08/17 με αριθ.πρωτ.04/2017 ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΑΣ την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και η Γ.Γ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ με αποδέκτες τον κ. Αρχηγό Λ.Σ , τον κ. Α΄ Υπαρχηγό Λ.Σ., κ. Β΄ Υπαρχηγό Λ.Σ., την ΠΟΕΠΛΣ και τις Λιμενικές Αρχές ΕΠΛΣ.Α.Κ.Α , με την οποία καταγγέλλονται για κακή άσκηση Διοικήσεως οι Προϊστάμενοι της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου και στην οποία καλούν την Ηγεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ να παρέμβει άμεσα με σκοπό την πάταξη αντισυναδελφικών φαινομένων και επιζήμιων για το Σώμα συμπεριφορών, τους ενημερώνω ότι ως πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκα από τον κ. Λ/ΡΧΗ , έλαβα πλήρη ενημέρωση και απαντήσεις για τα αναφερόμενα στη σχετική ανακοίνωση και δηλώνω τη στήριξή μου στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.ΜΑΡΙΝΟ Σπυρίδων, Λιμενάρχη Ναυπλίου και Πλωτάρχη Λ.Σ. ΚΟΝΤΟ Παναγιώτη, Υπολιμενάρχη Ναυπλίου

Επιπρόσθετα , επειδη τους τελευταίους 4 μήνες είναι η τρίτη περίπτωση που Ένωση της ΠΟΕΠΛΣ στρέφεται με τον ίδιο τρόπο κατά Αξιωματικών προϊσταμένων θεωρώ ότι είναι πλέον μονόδρομος η προσφυγή στη δικαιοσύνη και ως εκ τούτου στηρίζω και την απόφασή τους προς αυτή την κατεύθυνση .

Τέλος , θέτω δημόσια τα παρακάτω ερωτήματα στους υπογράφοντες την ανακοίνωση καθώς παρά την προσπάθειά μου να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω μελών του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ και αντιπροσώπων της ΠΟΕΠΛΣ δεν κατέστη δυνατόν . 

1. Τέθηκε υπόψη του ΔΣ αλλά και σε ψηφοφορία η εν λόγω ανακοίνωση. ?
2.Τα αναφερόμενα στην ανακοίνωση τέθηκαν υπόψη των προϊσταμένων της Λιμενικής Αρχής πριν την δημοσίευση της ανακοίνωσης ?
3.Πόσοι, ποτέ και ποιοι είναι οι συνάδελφοι στους οποίους άνευ δικαιολογία ανακλήθηκε - διεκόπη η άδεια τους?
4. Πόσες αναφορές αίτησης μετάθεσης παραμένουν κλειδωμένες , πότε υποβλήθηκαν ?
5. Ποιες είναι οι προβλεπόμενες διατάξεις που δεν τήρησε η ηγεσία του λιμεναρχείου για την τοποθέτηση προϊσταμένων των λιμενικών τμημάτων?
6 Ποια ακριβώς είναι η άνευ προηγουμένου απαξιωτική συμπεριφορά προς τους προϊσταμένους και προς συναδέλφους των λιμενικών τμημάτων ?
7.Ποια είναι αυτά που δεν αναφέρονται στην ανακοίνωση και θα αναφερθούν οπως λέτε άλλη στιγμή και γιατί όχι τώρα.
8.Πόσοι είναι οι συνάδελφοι που οδηγούνται σε αίτηση μετάθεσης η απόσπασης από την συμπεριφορά των προϊσταμένων τους και αν υπάρχουν ποτέ αιτήθηκαν σχετικά?
9. Ενημερώθηκε η ΠΟΕΠΛΣ για την σχετική ανακοίνωση και τα διαλαμβανόμενα σε αυτή κι αν ναι ποτε και τι σας συνέστησε ?
10. Γιατί η ανακοίνωση δεν κοινοποιήθηκε και στον κ. Περιφερειάρχη , ήταν ενήμερος για την κατάσταση
11. Γιατί η δημοσίευση της ανακοίνωσης στα blogs έχει αποδέκτες διαφορετικούς από το παρακάτω ΦΑΞ και συγκεκριμένα τον κ. ΥΠΟΥΡΓΟ και τον κ. Περιφερειάρχη 1ης & 5ης ΠΕΔΙΛΣ
12. Μήπως έχετε πέσει θύματα κακής πληροφόρησης και υπερβολής ?

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ
ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Αντιπλοίαρχου Λ.Σ.ΜΑΡΙΝΟΥ Σ. , Λιμενάρχης Ναυπλίου και Πλωτάρχη Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΥ Π., Υπολιμενάρχη Ναυπλίου και η Ανακοίνωσητης ΕΠΛΣ.Α.Κ.Α

Μετά τη δημοσίευση της από 31/08/17 με αριθ.πρωτ.04/2017 Ανακοίνωσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας με την οποία καταγγέλλεται με σωρεία αναληθειών, δήθεν κακή άσκηση Διοικήσεως από τους Προϊσταμένους της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, δηλώνουμε ότι η ανωτέρω ανακοίνωση είναι παντελώς αναληθής, αόριστη, απαράδεκτη, κακόβουλη, κακοπροαίρετη, δόλια και συκοφαντική.

Προασπιζόμενοι τον όρκο που δώσαμε στην Πατρίδα, το Κύρος του Λιμενικού Σώματος, την Τιμή και την υπόληψη μας ως Αξιωματικοί Λ.Σ. και ως προσωπικότητες, δηλώνουμε ότι προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες στους συκοφάντες.

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ.ΜΑΡΙΝΟΣ Σπυρίδων, Λιμενάρχης Ναυπλίου
Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ Παναγιώτης, Υπολιμενάρχης Ναυπλίου

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.