9/14/2017 06:45:00 μ.μ.
0
"Με φίλους στην κοινωνία κι εθελοντές που έρχονται δίπλα μας καθημερινά ξεκινήσαμε την αναμέτρηση με μηχανισμούς και νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην παρακμή και τη στασιμότητα. Έχουμε μαζί μας όμως εσάς, τους πολλούς πολίτες που αναζητούν την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπεια, την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.
Στηριζόμαστε σε σας, στην ενεργό συμμετοχή σας για να είμαστε μια γνήσια κοινωνική παράταξη, ένα Κίνημα άθροισμα δύναμης πολιτών κι όχι συμφερόντων συντεχνιών, μηχανισμών και πελατειακών σχέσεων. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας!
Ένωσε τη φωνή σου με τη δική μας. Δώστε δύναμη στην αξιοπιστία, την ανάπτυξη, την ανθρώπινη αλληλεγγύη.
Έχω καταθέσει σαφή και ξεκάθαρη θέση για ένα Κίνημα που φέρνει στο προσκήνιο μια νέα, σύγχρονη αντίληψη Σοσιαλδημοκρατίας. Μια ανατρεπτική ελληνική Κεντροαριστερά, με βαθιές προοδευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, αναπόσπαστο κομμάτι των σημερινών αναζητήσεων της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, για τις οποίες έδωσε ένα πρώτο δείγμα ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με την ομιλία του στην Πνύκα. Η ανάπτυξη για τον άνθρωπο, με δημιουργία θέσεων εργασίας και προστασία του περιβάλλοντος, είναι το όραμά μας. Ελάτε μα προχωρήσουμε μπροστά μαζί, για την Ελλάδα μας"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.