9/20/2017 03:54:00 μ.μ.
0

Απαντώντας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στον εκπρόσωπο των ΤΑΞΙ Σπάρτης κ. Σωτήριο Ροϊνό, δηλώνει ότι:

«Ουδέποτε κάλεσα αυτόν ή οποιονδήποτε άλλο εκπρόσωπο των ΤΑΞΙ ή των ΚΤΕΛ, οι οποίοι είναι πιθανοί ανάδοχοι του έργου της μεταφοράς των μαθητών να διατυπώσουν απόψεις, η να παράσχουν στοιχεία και πληροφορίες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.

Οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι δημόσιες και η ευθύνη διεξαγωγής της συζήτησης ανήκει στον Πρόεδρό του, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας.

Όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις οφείλουν να σέβονται τόσο τις δημοκρατικές αρχές λειτουργίας των συλλογικών οργάνων, όσο και τους συμμετέχοντες, χωρίς να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν τους ομιλητές.

Η συνεδρίαση για το αναφερόμενο θέμα διήρκεσε 2 ώρες και 15 λεπτά και όχι 4 ώρες όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο κ. Ροϊνός, ενώ το θέμα αυτό ήταν ένα από τα 25 θέματα για τα οποία έπρεπε να αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.