9/17/2017 09:01:00 μ.μ.
0

Απαντήσεις από το Υπουργείο Υποδομών για το διαγωνισμό της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης του Κορινθιακού κόλπου ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.

"Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών οφείλουν να μας απαντήσουν σε ποιά φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη μελέτη της αντιμετώπισης της διάβρωσης για τον Κορινθιακό κόλπο" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν μελέτες και έργα που υπόσχονται στελέχη της Κυβέρνησης.

Ο κ. Τατούλης, αφού έθεσε το ερώτημα, ποιά είναι η ειδική σχέση του Γενικού Γραμματέα και του Πανεπιστημίου Πατρών και ποιά η σύνδεση με τη μελέτη για τον Κορινθιακό, τόνισε ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Περιφερειακή αρχή είναι αυτή που διεκδικεί και επιτυγχάνει την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.