9/05/2017 10:02:00 π.μ.
0
Λαϊκή συνέλευση των κάτοικων της Τ.Κ. των  Μύλων  έγινε την Δευτέρα προκειμένου να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν  την απόφαση του υπουργείου παιδείας να αναστείλει την λειτουργία του δημοτικού σχολείου και την μεταφορά του στο Κιβερι! 

Παρόντες από το Δήμο Άργους-Μυκηνών  οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών κ Σκούφης και Δαμασκηνού οι όποιοι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου.

Είχε προηγηθεί  συνάντηση με τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ Σίδερη Δημήτρη παρόντος του αντιδημάρχου κ Κρίγγου Δημήτρη ,του πρόεδρου της Τ.Κ Μύλων κ Κορομιχη Παναγιώτη και εκπροσώπων των γονέων.Μετά την εξέταση όλων τον δεδομένων αποφασίστηκε από τους γονείς η μη μεταφορά των παιδιών στο Κιβέρι την Δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργίας.
Επίσης  :
Η παράσταση διαμαρτυρίας στον περιφερειακό σύμβουλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ Πετρόπουλο στην Τρίπολη την Τρίτη 5/9/2017 με εκπρόσωπο του δήμου Άργους-Μυκηνών  τον αντιδήμαρχο κ Κρίγγο Δημήτρη.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο παιδείας την Τετάρτη 5/9/2017.

Το κλείσιμο της εθνικής οδού Άργους Τρίπολης την Δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.

Η κατάληψη των αντλιοστασίων της Λέρνης Κιβερι την δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.

Την αναστολή της απόφασης διακοπής λειτουργίας έχει ζητήσει από το υπουργείο παιδείας ο Δήμος Άργους Μυκηνών.

Ο πρόεδρος της τκ Μύλων Κορομιχης Παναγιώτης 

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Καρατζά Μαρίκα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.