9/05/2017 01:39:00 μ.μ.
0

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στην τελική ευθεία βρίσκονται όλες οι απαραίτητες εργασίες στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Ναυπλιέων.

Ιεραρχώντας τις ανάγκες όλων των σχολείων της πόλης του Ναυπλίου και των δημοτικών διαμερισμάτων, συνεργεία εξειδικευμένου προσωπικού, προχωρούν σε εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης, επισκευής, ανακαίνισης των κτιριακών υποδομών καθώς και στον καλλωπισμό των σχολικών αυλών.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, κατά την επίσκεψη του σε σχολεία σήμερα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επενδύοντας στην παιδεία, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, και σε συνεργασία με τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των σχολείων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αλλά και με τους συνεργάτες μου στα θέματα παιδείας ενισχύουμε και στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία και με συντονισμένες ενέργειες αναλαμβάνουμε κάθε δυνατή πρωτοβουλία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε στους μαθητές, στις μαθήτριες και στους εκπαιδευτικούς μια αξιοπρεπή λειτουργία των σχολείων, αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των σχολείων».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.