9/11/2017 10:30:00 π.μ.
0

Σε συνέχεια του από 19.8.2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό τριών (3) φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία και την κατάσχεση συνολικά -1.254- δενδρυλλίων κάνναβης και του από 20.8.2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε την ταυτοποίηση ενός (1) 43χρονου, ως καλλιεργητή της φυτείας στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης, συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο (2) καλλιεργητών της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης (δεύτερη περίπτωση) και τα στοιχεία ενός (1) καλλιεργητή της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -309- δενδρύλλια κάνναβης (τρίτη περίπτωση).

Ειδικότερα, για την φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης, πρόκειται για ακόμη δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 32 και 35 ετών, αντίστοιχα, ενώ για την φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -309- δενδρύλλια κάνναβης, πρόκειται για έναν (1) 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας.

Σε βάρος όλων των ανωτέρω, σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οι οποίες υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.