9/24/2017 10:00:00 π.μ.
0

Ο Σύλλογος Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή συναυλία αγάπης και στήριξης, αφιερωμένη στον Μάριο.

Ο Μάριος Σαρέλλας, γεννήθηκε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο του 1993, αποφοίτησε από το
Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μ.Σ.Κ. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών.
Είναι γνωστός στην πόλη και όχι μόνο από διάφορες εκδηλώσεις και Live που έχει
παρουσιάσει κατά καιρούς.

Από 6 μηνών μέχρι και σήμερα έχει, κατά καιρούς, προχωρήσει σε σειρά εγχειρήσεων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για το Συγγενές Γλαύκωμα που του εκδηλώθηκε εκ γενετής.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Μάριος βλέπει με το 10% της όρασης του και τώρα το ποσοστό αυτό είναι πολύ μικρότερο.

Αυτή τη στιγμή ο Μάριος, πρέπει να μεταφερθεί (μέσα στον Οκτώβριο) στο Λονδίνο – όπως κρίνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν – για μια ακόμη επέμβαση. Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα. Ομόφωνα ο Σύλλογος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια συναυλία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, κι ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον λόγο αυτό.

Παλαιότερες γενιές αποφοίτων όπως, ο Αντώνης Κουφουδάκης η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Μαρία Κρασοπούλου, ο Νίκος Παλαιολόγος, η Μαρία Τσώνη κ.α. μέχρι τις νεώτερες γενιές, όπως ο Ηλίας Κολλινιάτης,ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος μα και ο ίδιος ο Μάριος Σαρέλλας θα συναντηθούν στη σκηνή του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου της Καλαμάτας για μια συναυλία στήριξης κι αλληλεγγύης.

Από το δελτίο τύπου του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” διαβάζουμε :

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Καλαμάτας Κύριο Παναγιώτη Νίκα για τη στήριξή του καθώς και τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας Κύριο Σόλαρη Ιωάννη για την, εξ αρχής, θετική του στάση απέναντι στην πρότασή μας.
Τέλος, ευχαριστούμε από Καρδιάς τους: Χρ. Συκά, και την εταιρία “Ηχος κ’ Φώς” για την ευγενική τους χορηγία στην ηχητική κάλυψη της συναυλίας.

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε πως όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τον Μάριο στη προσπάθεια του αυτή.

Σας ευχαριστούμε.

*Δελτία εισόδου συναυλίας: 5 €

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρξει “κουτί” για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με όποιο ποσό δύναται.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.