9/22/2017 05:58:00 μ.μ.
0


Οφείλω να εκφράσω και δημοσίως τις θερμότατες ευχαριστίες κι ευχές μου για τη σοβαρή, καθώς και πρωτοποριακή, όπως και αποτελεσματική χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκα (Παρωτιδεκτομή) και ιδιαιτέρως στους :
Καλλή Κυριακή, Διευθύντρια του ΩΡΛ Τμήματος της Νοσηλευτικής Μονάδας τού Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου
 Σαράντη Νικόλαο, Διευθυντή ΩΡΛ του ΠΕΔΥ και Βοηθό του ΩΡΛ τμήματος της Νοσηλευτικής Μονάδας του Γ.Ν. Ναυπλίου
 Λαζαρίδου Ερμοφίλη, Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γ.Ν. όπως, επίσης, τον εξαίρετο Επίκουρο Καθηγητή της Πανεπιστημιακής Κλινικής ΩΡΛ του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ κ. Δελίδη Αλέξανδρο ο οποίος ήταν αρωγός στην προαναφερόμενη χειρουργική ομάδα των ΩΡΛ, προκειμένου να συνδράμει, με την χειρουργική του εμπειρία στην ανωτέρω επέμβαση αλλά κι επίσης, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό (τόσο του χειρουργείου όσο και της χειρουργικής κλινικής), τόσο για την ευαισθησία τους όσο και για την αμέριστη - άοκνη φροντίδα τους, προς το πρόσωπό μου (ως ασθενούς).
   Θέλω να τονίσω ότι η παραπάνω Ιατρική σύνθεση – Ομάδα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τους νέους Επιστήμονες αλλά και για τους παλαιότερους, που, πολλές φορές, λησμονούν τον ανθρώπινο παράγοντα κι εστιάζουν στις Ιατρικές τους γνώσεις (και μόνο).
   Είναι επιτακτική ανάγκη η αξιοποίηση του εξειδικευμένου Επιστημονικού προσωπικού για τους κατοίκους της Αργολίδας και τους επισκέπτες αυτής.              
   Επιπροσθέτως, Ευχαριστώ όλους τους προαναφερόμενους για το                     συγκινητικό ενδιαφέρον που επέδειξαν, ακόμη και μετά την έξοδο μου από το Νοσοκομείο. Πιστεύω, ακράδαντα, ότι η άνω διαδικασία τους δίνει ένα ακόμη έναυσμα προκειμένου να συνεχίσουν, με ζήλο, το, πραγματικά, αξιόλογο λειτούργημα τους, ειδικά αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε.    Κλείνοντας (και πάλι) σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, από βάθους ΚΑΡΔΙΑΣ κι εύχομαι στο Θεό να σας έχει, πάντοτε, γερούς, επιτυχημένους και κυρίως, υγιείς.
Με πραγματική εκτίμηση
                                                                                 ΣΚΑΡΠΕΝΤΖΟΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
                                                                           (Υπάλληλος Υπουργείου Δικαιοσύνης)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.