9/17/2017 09:45:00 π.μ.
0
Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν αυτή τη χρονική στιγμή αλλά σίγουρα η δημοσιοποίηση αυτής της διαμαρτυρίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Άργους καταδεικνύει το μέγεθος των προβλημάτων που δημιούργησαν όσοι υπέδειξαν το χώρο μεταφοράς του ΕΦΚΑ Άργους. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει και όσα είχαμε γράψει εμείς εδώ για το πολιτικό κομμάτι της υπόθεσης, ο Γιάννης Γκιόλας λειτούργησε τοπικιστικά και αυτό έχει ή θα έχει τις συνέπειες του. Επί της ουσίας είναι και μια απάντηση στα στελέχη της  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ  εκ Ναυπλίου που σκέφτηκαν και λειτούργησαν τοπικιστικά και όχι συλλογικά.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ
Σχετικά με την υποβάθμιση του καταστήματος του ΕΦΚΑ Άργους.
Τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9-8-2017 δημοσιεύτηκε απόφαση  του Δ.Σ του ΕΦΚΑ με την οποία επισημοποιήθηκε η πρόταση προς τον Υφυπουργό Εργασίας με βάση την οποία, προβλέπεται η μεταφορά στο Δήμο Ναυπλίου της Διεύθυνσης του ΕΦΚΑ Αργολίδας.
Παρά τις μαζικές και ομόθυμες αποφάσεις κοινωνικών φορέων και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών την ομόφωνη απόφαση της συντονιστικής επιτροπής της Ο.Μ. ΣΎΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών, ο ΕΦΚΑ αγνοώντας τον ίδιο το Νόμο και τα κριτήρια επιλογής σχετικά με την έδρα της Τοπικής Διεύθυνσης ( πληθυσμός – έκταση – μορφολογία εδάφους ) προτείνει την δημιουργία της Διεύθυνσης του Νομού με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων και δύο Αποκεντρωμένων Τμημάτων στο Άργος και στο Κρανίδι.
Μετά από τα ανωτέρω η συντονιστική επιτροπή της Ο.Μ. Άργους Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει:
1. Η  συντονιστική επιτροπή της Ο.Μ. Άργους Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να αποδεχτεί τη συνεχιζόμενη μεταφορά των Δημοσίων Υπηρεσιών  ( Δ.Ο.Υ, ΣΕΠΕ, ΕΟΠΥΥ κλπ) από τη πόλη του Άργους που οδηγούν στη καταδίκη της πόλης σε οικονομικό μαρασμό.

2. Καλεί τον αρμόδιο Υφυπουργό Εργασίας να ανατρέψει την ανωτέρω απόφαση και να παραμείνει η Διεύθυνση του Νομού στη πόλη του Άργους, σύμφωνα τον νόμο.


3. Αποφασίζει τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης στο τύπο.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.