9/23/2017 12:37:00 μ.μ.
0


Ο Δήμος Άργους Μυκηνών με μέριμνα του αντιδήμαρχου Νίκου Γκαβούνου αρμόδιου για τα αδέσποτα ζώα, σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος και το ιδιωτικό κτηνιατρείο του κ. Κατσαμπή πραγματοποίησε δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων στο Άργος για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 από 10 κτηνιάτρους από την ΕΔΚΕ και στειρώθηκαν περίπου 40 θηλυκά αδέσποτα ζώα.

 Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε) είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

 Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται “πληγή” και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.