9/18/2017 09:30:00 π.μ.
0

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει ενεργά τις εκδηλώσεις πού θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας την εβδομάδα από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017. 

Στόχος αυτού  του θεσμού  είναι η ενίσχυση των βιωσιμότερων τρόπων μετακίνησης, το βάδισμα, το ποδήλατο, τη χρήση των ΜΜΜ και τον συνδυασμό αυτών σε κάθε διαδρομή. Η επίτευξη του στόχου αυτού θα έχει σαν αποτέλεσμα πόλεις καθαρές, ήσυχες, ασφαλείς, οικονομικά ενδυναμωμένες, προσβάσιμες και προσπελάσιμες από όλους, εν τέλει ιδανικότερες για την καθημερινή διαβίωση όλων των κοινωνικών ομάδων. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 

Από 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα έως 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή  θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις στα δημοτικά σχολεία 

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ‘Μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο”, κλείνοντας τους δρόμους Δαρειώτου (στο ύψος του Παλαιού Δημαρχείου) και Εθν. Αντιστάσεως (στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών) και ανοίγοντάς τους, στους πεζούς  και  ποδηλάτες  για αθλοπαιδίες, δράσεις ζωγραφικής κ.α.. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης και τελετή απονομής βραβείων συμμετοχής στους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης ώρα 13:00 στον 2ο όροφο στην αίθουσα Π. Αλεξόπουλου. 

Στοιχεία για πληροφορίες: Τηλ: 2713600400, 403

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.