9/26/2017 09:57:00 μ.μ.
0
Δεν επιδέχεται σχολιασμού το παρακάτω δελτίο τύπου του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας...


Αυτοί που κάνουν τις ενστάσεις δεν βλάπτουν την Ε.Π.Σ.Α, βλάπτουν  τις ομάδες και τους παράγοντες οικονομικά, γιατί  παρατείνεται  η αγωνιστική περίοδος  και οδηγούν το Αργολικό  ποδόσφαιρο   πολλά χρόνια πίσω.  Τα παιχνίδια  κερδίζονται  στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.

Σύμφωνα  με  το Ν. 4479/2017(ΦΕΚ 94/Α/29-6-2017) όσον αφορά στην  κατάταξη των  Αθλητικών εγκαταστάσεων  σε κατηγορίες  το αργότερο  έως 29-9-2017(3) μήνες  από τη δημοσίευση  του ν. 4479/2017, οι Δήμοι όλης  της χώρας  οφείλουν να ολοκληρώσουν  την κατάταξη σε ομάδες  όλων των δημοτικών  και κοινοτικών  αθλητικών εγκαταστάσεων  εντός των διοικητικών  ορίων τους,  με εισήγηση τη;  Τεχνικής Υπηρεσίας  του Δήμου  και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κατάταξη θα πρέπει  να είναι αιτιολογημένη βάσει των κριτηρίων  που τίθενται  στο άρθρο 56 Α,  και  να κοινοποιείται  στην οικεία Περιφέρεια  και στην Γενική  Γραμματεία Αθλητισμού/Διεύθυνση  Τεχνικών Υπηρεσιών.


ΕΠΣ Αργολίδας
                     

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.