9/26/2017 08:30:00 π.μ.
0

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ.), μέλος της οποίας είναι ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης #MakeSenseCampaing, διοργάνωσε, την Παρασκευή 22 & το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, Διημερίδα με θέμα: "Καρκίνος Κεφαλής και Τραχήλου: Ο Άγνωστος Καρκίνος".

Εξειδικευμένοι γιατροί μίλησαν για τους παράγοντες εμφάνισης ΚΚ&Τ, την πρόληψη, τις νέες ακτινοθεραπευτικές μεθόδους για καλύτερη ποιότητα ζωής, την ανοσοθεραπεία, τις σύγχρονες μορφές στοχευμένων & εξατομικευμένων θεραπειών, τις τεχνικές αποκατάστασης των βλαβών,την ψυχο-κοινωνική αποκατάσταση & επιβίωση των ασθενών.

Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Λαρυγγεκτομηθέντων (ΠΑΝ.ΣΥ.ΛΑ.) εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τόσο οι ίδιοι οι ασθενείς όσο και οι οικογένειές τους, από το χειρουργείο μέχρι και την τελική αποκατάσταση της υγείας αλλά και της ομιλίας τους.

Τον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" εκπροσώπησαν η πρόεδρος Μάρω Γέμελα και η αντιπρόεδρος Ελένη Ηλιάδη.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι 27 συλλόγων-μελών της ΕΛΛ.Ο.Κ. από όλη την Ελλάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.