9/30/2017 12:00:00 μ.μ.
0

Tην επιχείρηση ΔΗΜΑΣ στο Άργος επισκέφθηκε την Τετάρτη 27/09/17 ο Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιάννη Γκιόλα.

Η DIMAS είναι μια κατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας από το 1979.Την ιστορία της επιχείρησης που ξεκίνησε σαν μια απλή μη βιομηχανοποιημένη παραγωγική μονάδα, εξελισσόμενη διαρκώς ακόμα και την περίοδο της κρίσης, μας διηγήθηκαν τα παιδιά των δημιουργών της. Νέοι επιστήμονες οικονομολόγοι, μηχανικοί, και άλλες συναφείς ειδικότητες βρίσκονται σήμερα στο τιμόνι της επιχείρησης.

Πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ηλιακών συστημάτων, αναπτύσσει συνεχώς την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της και γνωρίζει αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσα από πείρα πολλών ετών και ανεπτυγμένου επιπέδου γνώσεων, η DIMAS στοχεύει σε οργανωμένη ανάπτυξη, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, ώστε να προσφέρει οικονομικές λύσεις με τεράστια πλεονεκτήματα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ολοκληρωμένα ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες, απορροφητές κάθε είδους και βάσεις στήριξης με τα υλικά σύνδεσης των συστημάτων είναι τα αντικείμενα έρευνας και κατασκευής. Πιστοποιημένα κατά SOLAR KEYMARK και SRCC, δοκιμασμένα ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες είναι ικανά να καλύψουν τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Με το πιο ανταγωνιστικό δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι γνωστή ως ο πιο δυνατός έλληνας κατασκευαστής ηλιακών συστημάτων. Η DIMAS από το 1998 συνεργάζεται με εταιρίες σε όλες της χώρες της Ευρώπης, ενώ σταδιακά αναπτύσσει το δικό της δίκτυο πωλήσεων σε USA, Μέση Ανατολή, Βόρειο Αφρική, χώρες της Ασίας και Αυστραλία.

Περί τα 60 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό και απλό εργατικό δυναμικό απασχολεί σήμερα η Εταιρία.

Στόχος τους όπως ανέφεραν είναι η επένδυση στη συνεργασία για να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα, « Ηλιακή ενέργεια προσιτή σε όλους»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.