9/15/2017 04:02:00 μ.μ.
0

Από το αυτοτελές γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βέλου Βόχας ανακοινώνεται ότι:

 Ο Δήμος Βέλου Βόχας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας στα πλαίσια του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ, με τη συνδρομή ειδικών επιστημόνων με τις εξής κατευθύνσεις:

-Ψυχολογική στήριξη σε ενήλικες, παιδιά και οικογένειες που βιώνουν τις συνέπειες της φτώχειας

-Συμβουλευτική στήριξη για την ένταξη στην αγορά εργασίας, καθώς και δράσεις κοινωνικής ένταξης

-Διατροφική υποστήριξη και συμβουλευτική για την άμεση προστασία της υγείας των ωφελούμενων βάσει της οικονομικής τους κατάστασης

-Αντιμετώπιση προβλημάτων λόγου (προφορικού και γραπτού) καθώς και μαθησιακών δυσκολιών

-Δημιουργική απασχόληση παιδιών – εκμάθηση μουσικοκινητικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών.

 Ωφελούμενοι των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ είναι οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ.

 Οι ως άνω ωφελούμενοι μπορούν να προσέρχονται στο  χώρο που λειτουργεί και βρίσκεται στο Δημοτικό Κατάστημα Βέλου, στον 1ο όροφο, όπου  θα παρέχονται δωρεάν οι υποστηρικτικές υπηρεσίες.

 Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις επισκεφθείτε το χώρο ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 2742360335 & 2741360520.

Ημέρα λειτουργίας του προγράμματος ορίζεται η Δευτέρα και ώρες από 8.00 π.μ. – 4.00μ.μ.

 H Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής

 Μαρία Καλλίρη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.