10/01/2017 08:16:00 μ.μ.
0

"Ικανοποίηση στο επιτελείο Μανιάτη από την περιοδεία σε Δυτική Μακεδονία"!

Στη Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Kαστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά, περιόδευσε ο Γιάννης Μανιάτης τις δύο προηγούμενες ημέρες. Στο σύντομο αυτό διάστημα είχε να επιλέξει ανάμεσα στις κλασικές συγκεντρώσεις –ομιλίες για τη δημιουργία κυρίως επικοινωνιακών εντυπώσεων και τις ουσιαστικές επαφές, με επισκέψεις σε χώρους δουλειάς, με συζητήσεις με εκπροσώπους επαγγελματικών κλάδων, αλλά και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, φυσικά, βέβαια, και με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.  Είχε συζητήσεις για την ανάγκη ίδρυσης του νέου Προοδευτικού Κινήματος και τη δική του υποψηφιότητα για την ηγεσία. Αλλά και συζητήσεις για τα τοπικά προϊόντα, τον πρωτογενή αλλά και το δευτερογενή τομέα, με το προσωπικό μονάδων που στηρίζονται στην καινοτομία, στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, μονάδες- πρότυπο για το νέο μοντέλο παραγωγής που χρειάζεται η χώρα.

Τελευταίος σταθμός η συνάντηση με το Προεδρείο της ΕΑΣ Γρεβενών και τη Μονάδα Αγρός όπου αναλύθηκαν τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και των αγροτών, αλλά και της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων για να υπάρξει  υπεραξία που θα στηρίξει το εισόδημά τους. Ειδική συζήτηση έγινε για τις βιολογικές καλλιέργειες που έχουν ανάπτυξη στην περιοχή και τις αστοχίες στο πρόγραμμα που εξήγγειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που άφησε τους καλλιεργητές των Γρεβενών εκτός του προγράμματος.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.