10/28/2017 12:30:00 μ.μ.
0

Με αφορμή τις ιστορικές Επετείους των «Βαλκανικών Πολέμων 1912-13» και του «’’ΟΧΙ’’ του 1940», σήμερα Σάββατο 28η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7.00 το απόγευμα, στην «Κροκίδειο Αίθουσα» (δίπλα στην παλιά Ιερατική), η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και τα Εκπαιδευτήρια «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» διοργανώνουν «Εκδήλωση Τιμής», η οποία εφέτος θα εί­ναι α­φι­ε­ρω­μέ­νη στην εποποιΐα 1912-1913 (Βαλ­κα­νι­κοί Πό­λε­μοι), και θα πε­ρι­λαμ­βά­νει:

Ο­μι­λί­α από τον Αρ­χιμ. κ. Με­λέ­τι­ο Κουράκλη, Σχη (ΣΙ), Δι­ευ­θυν­τή Δι­εύ­θυν­σης Στρα­τι­ω­τι­κών Ι­ε­ρέ­ων του Γε­νι­κού Ε­πι­τε­λεί­ου Στρα­τού, με θέ­μα: «Η πα­ρου­σί­α και το έρ­γο των Στρα­τι­ω­τι­κών Ι­ε­ρέ­ων
στους Βαλ­κα­νι­κούς Πο­λέ­μους 1912-1913».

Από­δο­ση σχε­τι­κών τρα­γου­διών από την χο­ρω­δί­α των Εκ­παι­δευ­τη­ρί­ων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ».

Πα­ρα­δο­σι­α­κούς χο­ρούς Η­πεί­ρου, Μα­κε­δο­νί­ας και νη­σιών Αι­γαί­ου από το χο­ρευ­τι­κό τμή­μα των Εκ­παι­δευ­τη­ρί­ων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ».

Καλείσθε όλοι να παρευρεθείτε σ’ αυτήν την Εκδήλωση μνήμης και τιμής ως υπόχρεοι στους προγόνους μας, που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πολύπαθης Πατρίδας μας, αλλά και για να πληροφορηθείτε την προσφορά της Ελλαδικής Εκκλησίας και στους Βαλκανικούς Πολέμους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΠΗΓΗ: korinthosnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.